Επιχείρηση

Η εταιρία ΜΗΧΑΝΟΞ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1997 από τον έμπειρο στο είδος των κατασκευών μηχανολόγο μηχανικό Σιδηρόπουλο Λεωνίδα.
Στα χρόνια που ακολούθησαν η εταιρία με έρευνα, επιμονή και συνεχή προσπάθεια, αναπτύχθηκε στο τομέα παραγωγής μηχανημάτων τροφίμων κατά τέτοιο τρόπο ώστε να πετύχει την αναγνώριση τους στον τομέα των κατασκευών.
Η νέα λοιπόν βιομηχανική μονάδα, η οποία εδρεύει στην περιοχή Εδέσσης(7ο χιλ. Εθνικής οδού Εδέσσης /Θεσσαλονίκης) σας εγγυάται, ότι όλα τα παραγόμενα μηχανήματά της εκπληρώνουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές.
Η εταιρία σήμερα διαθέτει τεχνικό προσωπικό(μηχανολόγους, μηχανικούς, ηλεκτροσυγκολητές) με πολύχρονη πείρα επάνω στις κατασκευές μηχανημάτων καθώς επίσης έχει πλήρης υποστήριξη και συνεργασία με βιομηχανίες στον τομέα της ηλεκτρονικής και αυτοματοποίησης.
Τα παραγόμενα στο εργοστάσιό μας μηχανήματα επιτυγχάνουν υψηλή τεχνολογία, άψογη λειτουργία και πληρούν όλους τους κανόνες της απαιτούμενης ασφάλειας. Με συνεχή λοιπόν έρευνα και αναζήτηση η ΜΗΧΑΝΟΞ Ε.Π.Ε. κατασκευάζει τα εξής είδη μηχανημάτων:
1. Μηχανήματα κονσερβοποιίας(πλήρες γραμμές παραγωγής)

  •  Γραμμές παρασκευής κομπόστας ροδάκινου, βερίκοκου.
  •  Γραμμές παρασκευής καταψυγμένων φρούτων(ροδάκινο, βερίκοκο).
  •  Γραμμές παρασκευής χυμών φρούτων.

2. Μηχανήματα επεξεργασίας οπωρολαχανικών (κονσερβοποίησης).

  • Γραμμές επεξεργασίας πιπεριάς Φλωρίνης(ψημένη).
  • Γραμμές επεξεργασίας μελιτζάνας (ψημένη).
  • Γραμμές επεξεργασίας  αγγουριών.
  • Γραμμές επεξεργασίας ελιάς.

3. Μηχανήματα παρασκευής μαρμελάδας.

4. Μηχανήματα παρασκευής γαλακτοκομικών προϊόντων.

Όλες οι γραμμές παραγωγής συνοδεύονται με πλήρη εγκατάσταση των μηχανημάτων και θέση αυτών σε λειτουργία, από τους τεχνικούς μας.

Προσφέρουμε εγγύηση αρίστης λειτουργίας και σωστής ενημέρωσης σχετικά με την λειτουργικότητα των μηχανημάτων.ΑΜΕΣΟ SERVICE
Παράλληλα οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας, πρόθυμοι να βοηθήσουν στην επίλυση κάθε προβλήματός σας.

Το τεχνικό γραφείο της εταιρίας μας αναλαμβάνει επίσης κάθε μελέτη για τυχόν δημιουργίες νέων βιομηχανικών μονάδων, ή μετατροπές, προεκτάσεις σε ήδη υπάρχουσες μονάδες.


· Θέλετε λοιπόν να αυξήσετε την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων σας;

· Επιθυμείτε να αυξήσετε την απόδοση στην παραγωγή σας;

· Αναζητείτε οικονομικότερους τρόπους λειτουργίας των μηχανημάτων παραγωγής;


Επισκεφθείτε μας στο 7ο χιλ. Εθνικής οδού Εδέσσης / Θεσσαλονίκης για να λύσουμε όλα τα προβλήματα σας και η επιχείρησή σας να ακολουθεί το σωστό δρόμο του μέλλοντος του 21ου αιώνα.

Με τα μηχανήματά μας ανταγωνισθείτε με επιτυχία τις σύγχρονες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.


 

ΜΗΧΑΝΟΞ
7ο χλμ Εδεσσας-Θεσ/νίκης
Σκύδρα
Τηλ. 23810-28741 -Fax 23810-28742